BRGULJAN

Resolute System

”RESOLUTE SYSTEM” TEHNOLOGIJA JE NAJNOVIJA INOVACIJA SIXTON PEAK-A.
ZAŠTITNA OBUĆA KOJA PRUŽA NAJBOLJU MOGUĆU AMORTIZACIJU.

Resolute system tehnologija je nastala sa suradnjom Sixton Peak-a i njihovim engleskim partnerom D3O®. Novi projekt Sixton Peak Resolute nastao je u suradnji s Sveučilištem u Padovi – odjeljenje za tehniku industrijskih poduzeća (sportska i rehabilitacijska analiza) u laboratorijima za razvoj i istraživanje Sixton Peak-a.

Stabilnost i ublažavanje nastali su sinergijom StabilActivea i DynamicControla,
kao i posebno efikasnim uloškom od materijala D3O.

BRGULJAN - TEHNOLOGIJA
BRGULJAN - TEHNOLOGIJA
BRGULJAN - TEHNOLOGIJA
BRGULJAN

D3O®

Apsorbira i širi energiju tijekom hodanja. Smanjuje teret na peti sa apsorpcijom do 300 N.

BRGULJAN
BRGULJAN

Dynamic Control

Ergonomska kruta unutarnja potpora koja podupire petu te prilagođava način na koji stopalo dodiruje površinu pa samim tim kontrolira bočne pokrete zgloba. Drži obuću čvrsto na stopalu i spriječava njeno klizanje

BRGULJAN
BRGULJAN

Stabil Active

Kruta plastična potpora koja je umetnuta u džon ispod pete. Time se osigurava bolja stabilnost i potpora luka stopala, stoga se popravlja i samo držanje stopala.

BRGULJAN
SIXTON

D3O©, koji je specijaliziran za rješenja zaštite od ekstremnih udara surađuje sa najboljim poduzećima i brandovima diljem svijeta. Tvrtka je vodeća u razvoju efikasnih zaštitnih dijelova za mnoge sektore te je zajedno sa Sixton Peakom© ušla u područje zaštitne obuće.

Umetak u džonu je napravljen od materijala koji je napravljen u suradnji sa D30, a dizajn finalnog oblika je formiran u Sixton Peak laboratorijima. Dynamic Control i Stabil Active stopalu daju nikad doživljeni osjećaj udobnosti, u biomehanici hodanja, kao i prilikom dinamičnog gaženja.


Kombinacija Dynamic Control i Stabil Active također pružaju:

  • 1. Smanjeno opterećenje na vrhu pete
  • 2. Smanjeno opterećenje u svim donjim dijelovima tijela i kralježnici
  • 3. Povećanu stabilnost na površinama
  • 4. Smanjen osjećaj umora
  • 5. Visoku trajnost bio mehaničkih svojstava cipele

Stvarne pogodnosti Sixton Peak Resolute D30 obuće su određene tako da su ih istraživači usporedili sa drugim svjetskim poznatim brendovima zaštitne obuće. To je dovelo do odličnih i izvanrednih rezultata koji su sada svim korisnicima koji žele doživjeti nova i posebna iskustva.


Uporaba D30© je mješavina najnovije kemije polimera i znanosti budućnosti. Materijal je mekan, i savitljiv i bez kompromisa u komforu i trajnosti. D30© apsorbira energiju koja nastaje za vrijeme hodanja i odvodi je opet, tako da je snaga koja se prenosi na tijelo ublažena drugačije, nego kod uobičajenih pjenastih materijala.

Kako Vam možemo pomoći?

Zatražite ponudu

Ukoliko imate pitanja na koja niste pronašli odgovor, kontaktirajte nas emailom ili nas nazovite telefonom.


KONTAKT INFORMACIJE